Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/222309

Proyecto de apertura de un restaurante turístico en Barcelona
Lafuente Torres, Cristina
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials; Prats Salmurri, Federico,
Aquest treball de Final de Carrera pretén desenvolupar un Pla de Viabilitat per tal de reduir el risc en la inversió de un nou restaurant a Barcelona. A partir de certes dades i hipòtesis coherents, s’ha elaborat un complet pla de negocis que envolta totes les variables que poden influir en el fracàs o èxit del nou negoci. Els punts més rellevants del treball son l’estudi de mercat, el pla de marketing y el pla financer. A més es parla d’altres punts també rellevants com son els requeriments legals necessaris per tal d’iniciar la activitat o l’influencia que te el personal en el client final entre d’altres.
21-01-2014
65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses
Projecte d'empresa
Estudis de viabilitat
Planificació empresarial
Finançament de l'empresa
Restaurants
Barcelona (Catalunya)
Marketing
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
96 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TFC-LAFUENTE_TORRES-2013.pdf 2.799 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem