Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/20402

Anàlisi comparatiu entre els programes de certificació energètica d'edificis existents CE3X i CE3 d'un habitatge unifamiliar aïllat a Teià ( Rehabilitació energètica )
Pérez Ubach, Àlvar
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Construccions Arquitectòniques II; Alfaro Garrido, Licinio José
El treball consisteix en l'anàlisi d'un habitatge unifamiliar aïllat situat a un poble de la costa del Maresme (Teià), construït l'any 1994. L'objectiu és la d'utilitzar les eines de certificació energètica amb la sortida del Reial Decret d'edificis existents per tant de comprovar la seva validesa i aplicabilitat. Els programes utilitzats, ja aprovats pel Ministeri, de rehabilitació energètica d'edificis existents són el CE3 i CE3x. S'estudia i s'analitza l'ús d'aquests programes simplificats, per tal d'identificar-se amb ells i entendre el funcionament d'aquests. A través de la introducció de dades en els programes, m'he enfrontat a diferents opcions d'introducció d'aquestes (conegut,estimat,per defecte) de les quals he fet una comparació dels diferents resultats de demanda i consum, segons la manera introduïda de les dades. Finalment he agafat els millors resultats obtinguts amb el programa CE3 i els obtinguts amb el CE3x per poder fer una comparació més explícita entre ells. La finalitat d'aquesta comparació és la d'analitzar quin dels dos treballa millor, i quin m'ha donat uns resultats que s'ajusten més als reals, per tal de fer una comparació amb el consum real de l'habitatge que estic analitzant. A partir d'aquí tornaré a intervenir amb el programa que s'hagi ajustat més als consums reals de l'habitatge, mitjançant les opcions de mesures de millora. El programa ens proposa diferents mesures de millora per tal de millorar l'envoltant de l'edifici, el rendiment dels sistemes i la implantació d'energies renovables. Finalment apostarem per un dels conjunts de mesures de millora i proposarem una rehabilitació energètica.
Àrees temàtiques de la UPC::Energies::Eficiència energètica
Energy conservation-- Evaluation--Law and legislation--Certification
Energia -- Estalvi -- Avaluació -- Dret i legislació -- Certificació
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem