Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/222081

Introducción a la alimentación militar en España (1859-1914)
Fatjó, Pedro
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
29-11-2013
614 - Higiene i salut pública. Contaminació. Prevenció d'accidents. Infermeria
Soldats – Nutrició – Espanya – Història – 1859-1914
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
29 p.
Documento de trabajo
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica);2013_07
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
UHE2013_07.pdf 110.6 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem