Implantació de la metodologia àgil SCRUM en el manteniment de sistemes CRM
Moreno Monasterio, Jordi
Cubillo Alonso, Òscar
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 83 p.
Resum: L'objectiu d'aquest projecte és definir una metodologia de treball àgil en el manteniment de sistemes CRM basada en la metodologia de desenvolupament de software SCRUM. A partir de l'estudi d'aquesta metodologia i de la definició dels processos de manteniment d'un sistema CRM, el projecte adapta aquests processos i proposa una nova metodologia que millorarà el rendiment, l'eficiència i la satisfacció tant dels equips de treball que participen en l'execució d'aquests processos com dels clients finals.
Resum: El objetivo de este proyecto es definir una metodologia de trabajo àgil en el mantenimiento de sistemas CRM basada en la metodologia de desarrollo de software SCRUM. A partir del estudio de esta metodologia y de la definición de los procesos de mantenimiento de un sistema CRM, el proyecto adapta estos procesos y propone una nueva metodología que mejorará el rendimiento, la eficiencia y la satisfacción tanto de los equipos de trabajo que participan en la ejecución de los procesos como de los clientes finales.
Resum: The aim of this project is to define an agile methodology for the mainteneance of CRM systems based on the software development methodology SCRUM. Based on the study of this methodology and based also on the definition of the maintenance processes in a CRM system, the project fits these processes and proposes a new methodology which will improve the performance, efficiency and satisfaction of both teams involved in the execution of the processes and final customers.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Programació (Ordinadors) ; Metodologia ; Gestió de projectes ; Processament de dades



83 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir