Aplicació per a la gestió d'una empresa de transport
Mellado Padilla, Antonio
Fernández González, Alberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 74 p.
Resum: La finalitat d'aquest projecte és la creació d'una aplicació web per gestionar una empresa d'autobusos. El resultat que s'obtingui anirà dirigit a Agobe Tours SL. Permetrà reservar places als usuaris i l'administrador podrà gestionar tots els esdeveniments relacionats amb el negoci. Es desenvoluparà de zero per crear una aplicació a mida amb el propòsit de complir els objectius de l'empresa.
Resum: La finalidad de este proyecto es la creación de una aplicación web para gestionar una empresa de autobuses. El resultado que se obtenga irá dirigido a Agobe Tours SL. Permitirá reservar plazas a los usuarios y el administrador podrá gestionar todos los eventos relacionados con el negocio. Se desarrollará des de cero para crear una aplicación a medida con el propósito de cumplir los objetivos de la empresa.
Resum: The purpose of this project is to create a web application to manage a bus company. The result obtained is aimed at Agobe Tours SL. It will allow users to book seats and the administrator will be able to manage all business-related events. It will be developed from scratch to create a customized application in order to fulfil the objectives of the company.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Programari d'aplicació ; Desenvolupament ; Transport de viatgers ; Automatització ; Reserves, Sistemes de ; Processament de dades



74 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir