Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/222028

Disseny i implementació d'un quadre de comandament d'indicadors financers
Bárcena González, Rubén
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
El present projecte es desenvolupa sota el marc d’un conveni de pràctiques entre l’empresa UNIT4 i la UAB, amb l’objectiu de dissenyar i implementar un subproducte per a la plataforma ekon Finacnes que permeti treure el màxim profit als indicadors financers, creant un quadre de comandament intuïtiu i visualment agradable.
El presente proyecto se desarrolla dentro de un convenio de prácticas entre la empresa UNIT4 i la UAB, con el objetivo de implementar un subproducto para la herramienta de gestión contable ekon Finanzas que permita aprovechar las ventajas de los indicadores financieros, creando cuadros de mandos intuitivos i visualmente agradables.
This project is developed under the context of a training agreement between the company UNIT4 and the UAB, with the objective of design and implement a product for the platform ekon Finance that will improve the profits of financial indicators, creating an intuitive Balanced Scorecard with a visually pleasing.
13-01-2014
004 - Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Finances -- Estadístiques
Indicadors econòmics
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
105 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
BarcenaGonzalezRuben-ETIGa2012-13.pdf 4.676 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem