Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/221752

Analysis of raw hams using SELDI-TOF-MS to predict the final quality of dry-cured hams
Marcos Muntal, Begonya; Gou i Botó, Pere; Serra Dalmau, Xavier; Guàrdia, Maria Dolors (Guàrdia Gasull); Zhen, Z. Y.; Hortós i Bahí, Maria; Mach Casellas, Núria; te Pas, M. F. W.; Keuning, E.; Kruijt, L.; Font i Furnols, Maria; Arnau, J. (Jacint)
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2013
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Pernil
Aliments -- Qualitat
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
21 p.
Artículo
info:eu-repo/semantics/acceptedVersion
Elsevier
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Marcos_2013_Analysis.pdf 749.5 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Marcos Muntal, Begonya; Gou i Botó, Pere; Guàrdia, Maria Dolors (Guàrdia Gasull); Hortós i Bahí, Maria; Colleo, M.; Mach Casellas, Núria; te Pass, M. F. W.; Keuning, E.; Kruijt, L.; Tibau i Font, Joan; Gispert Martinell, Marina; Arnau, J. (Jacint)
Arnau, J. (Arnau i Arboix, Jacint); Fulladosa i Tomàs, Elena; Garcia Gil, Núria; Serra Dalmau, Xavier; Guàrdia i Gasull, Ma Dolors; Gou i Botó, Pere; Comaposada i Beringues, Josep; Picouet, Pierre; Muñoz Moreno, Israel
Font i Furnols, Maria; García Regueiro, José Antonio; Díaz López, Isabel; Hortós i Bahí, Maria; Velarde Calvo, Antonio; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Gispert Martinell, Marina
Font i Furnols, Maria; Gispert Martinell, Marina; Guerrero Asorey, Lluís; Velarde Calvo, Antonio; Tibau i Font, Joan; Soler Soler, Joaquim; Hortós i Bahí, Maria; García Regueiro, José Antonio; Pérez, J.; Suárez, P.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels