Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/220572

Tap&Go: Gamificant l'esport en dispositius Android amb NFC
Fragoso Pérez, Jonathan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Prim Sabrià, Marta
El contingut d'aquest projecte, consisteix en desenvolupar una solució per a dispositius mòbils Android amb NFC, amb la finalitat de motivar i incrementar el nombre de ciutadans que practiquen esport a la ciutat de Barcelona. El projecte inclou disseny de la interfície mòbil, la creació d'una base de dades, un servei d'API Rest per accedir a les dades des dels dispositius, l'ús del servei de mapes de Google i diferents llibreries i eines per a dissenyar l'arquitectura del sistema. Es tindran en compte les restriccions en disseny i funcionalitat per part del client (ajuntament).
El contenido de este proyecto, consiste en desarrollar una solución para dispositivos móviles Android NFC, con la finalidad de motivar e incrementar el número de ciudadanos que practican deporte en la ciudad de Barcelona. El proyecto incluye diseño de la interfície móvil, creación de una base de datos, un servicio de API Rest para acceder a los datos desde los dispositivos, servicio de mapas de Google y diversas librerías y herramientas para diseñar la arquitectura del sistema. Se tendrán en cuenta las restricciones en diseño y funcionalidad del cliente (ayuntamiento).
The project content consists of developing a solution for all the NFC enabled Android mobile phone devices, looking for a way to motivate and increase the number of citizens which practice sports into the city of Barcelona. The projects features include the UI (user interface) design, a DB (database) creation, a Rest API service to retrieve all the data requested by the devices, the Google Maps service and the usage of different libraries and tools to design the system architecture. It will be also considered the design and features contraints requested by the client (city council).
27-11-2013
004 - Informàtica
Android (Sistema operatiu)
Sistemes d'identificació de radiofreqüència -- Disseny i construcció
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
92 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
FragosoPerezJonathan-ETISa2012-13.pdf 29.14 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem