To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/19746
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
---|---|
dc.contributor | Tura Solvas, Marta |
dc.contributor.author | Alivés Serbosa, Ernest |
dc.date | 2013-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/19746 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Competitivitat i innovació |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d'operacions |
dc.subject | Restaurants -- Management |
dc.subject | New business enterprises |
dc.subject | Business planning |
dc.subject | Market surveys |
dc.subject | Marketing -- Planning |
dc.subject | Feasibility studies |
dc.subject | Restaurants -- Direcció i administració |
dc.subject | Empreses -- Creació |
dc.subject | Empreses -- Planificació |
dc.subject | Mercat -- Anàlisi |
dc.subject | Màrqueting -- Planificació |
dc.subject | Estudis de viabilitat |
dc.title | Pla d’empresa d’un negoci innovador al sector de la restauració |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |