To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/19746

Pla d’empresa d’un negoci innovador al sector de la restauració
Alivés Serbosa, Ernest
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses; Tura Solvas, Marta
Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Competitivitat i innovació
Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d'operacions
Restaurants -- Management
New business enterprises
Business planning
Market surveys
Marketing -- Planning
Feasibility studies
Restaurants -- Direcció i administració
Empreses -- Creació
Empreses -- Planificació
Mercat -- Anàlisi
Màrqueting -- Planificació
Estudis de viabilitat
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters