Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/20618
Títol: | Protective effect of white tea extract against acute oxidative injury caused by adriamycin in different tissues |
---|---|
Autor/a: | Espinosa, Cristóbal; López Jiménez, Jose Angel; Cabrera, Lorena; Larque, Elvira; Almajano Pablos, María Pilar; Arnao, Marino B.; Zamora, Salvador; Pérez Llamas, Francisca |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia |
Abstract: | |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària -Antioxidants -Te negre -Antioxidants |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Article |
Compartir: |