Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/219364

Gestión centralizada de software de una red sanitaria en Clientes Windows
Sánchez Gutiérrez, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Benítez Fernández, Yolanda
El proyecto que se presenta trata del estudio y desarrollo para la implementación de un sistema de gestión centralizada de software de una red Sanitaria en Clientes Windows. Este proyecto surge de la necesidad, en una empresa concertada dado el crecimiento de la red, de poder administrar los host de una manera más automatizada y más eficiente.
El projecte que es presenta tracta de l'estudi i desenvolupament per a l’implementació d'un sistema de gestió centralitzada de programari d'una xarxa sanitària a Clients Windows. Aquest projecte sorgeix de la necessitat, en una empresa concertada donat el creixement de la xarxa, de poder administrar els hosts d'una manera més automatitzada i més eficient.
The current project is a research and development for the implementation of a centralized management system of a health network software on Windows clients. This project arises from the need, in a concerted company given the growth of the network, the host can manage in a more automated and more efficient.
2013-10-28
004 - Informàtica
Programari -- Gestió
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
84 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
SanchezGutierrezSergio-ETISa2011-12.pdf 1.236 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters