Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/219363

Silvèstrë: aplicació iOS per a la creació de ressenyes d'escalada
Serra Padró, Gil
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Benítez Fernández, Yolanda
L'objectiu d'aquest projecte és traslladar tota la interacció social que trobem ens els gimnasos d'escalada a una plataforma mòbil com és l'iPhone. Utilitzant la càmera del dispositiu podem fer fotografies a una paret d'un gimnàs d'escalada i marcar les preses que formen part del bloc que ens acabem d'inventar, especificar les restriccions, dir en quin gimnàs es troba i compartir-les amb els nostres amics escaladors per a reptar-los o simplement per passar-ho bé. També serveix per a portar una mena de diari de escalades, per a saber quins blocs ja hem encadenat o quins blocs ens queden com a projectes.
El objetivo de este proyecto es trasladar toda la interacción que se dé en los gimnasios de escalada a una plataforma móvil como es el iPhone. Utilizando la cámara del dispositivo, podemos tomar fotografías a una pared del gimnasio de escalada y marcar las presas que forman parte del bloque que nos acabamos de inventar, especificar restricciones, ubicar el gimnasio y compartirlas con nuestros amigos escaladores para retar-los o simplemente para pasarlo bien. También sirve para llevar una especie de diario de escaladas, para saber que bloques hemos encadenado o que bloques nos quedan como proyectos.
The goal of this project is to take all the social experience around climbing gyms to a mobile platform like the iPhone. Using the device’s camera, we can take photos of a climbing wall and mark the holds, specify restrictions, specify the climbing gym and share in the social networks the route we just made up, to challenge our friends or just to have fun. It can also be used to keep a record of the routes we have sent or those which remain as a project.
28-10-2013
004 - Informàtica
IOS (Sistema operatiu)
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
82 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
SerraPadroGil-ETISa2011-12.pdf 3.086 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem