Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/219063

Clúster de alta disponibilidad y balanceo de carga sobre un servidor web
Gutiérrez Sanmiguel, Alfred
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Benítez Fernández, Yolanda
El present projecte neix degut a la necessitat de dotar a un pàgina web de una estructura sòlida així com una millor resposta als usuaris. El projecte es pot fraccionar en 2 blocs, els quals son: -La creació de un clúster de alta disponibilitat de manera que assegurem que en cas de fallida de un dels servidors físics la web seguirà sent visible per al públic. -La creació de un clúster de balanceig de càrrega que s’encarrega de redirigir les peticions per a veure la web al node del clúster que sigui més ociós en aquell.
El presente proyecto nace debido a la necesidad de dotar a una página web de una estructura sólida donde asentarse así como una mejora en la respuesta ofrecida a los usuarios de tal servicio. El proyecto se puede fraccionar en 2 bloques, estos son: -La creación de un clúster de alta disponibilidad de manera que aseguramos que en caso de fallida de un de los servidores físicos la web seguirá siendo visible para el público. -La creación de un clúster de balanceo de carga que realiza la función de redirigir las peticiones al nodo del clúster que este más ocioso en aquel instante de tiempo.
This project is done due to the need to make a web page become more stable and to improve the loading time from the user’s point of view. This project can be clearly separated into 2 blocks: -The creation of a high availability cluster that way we ensure that the web page will be available even if one physical server is down. -The creation of a load balancer cluster who will redirect the web requests to the lest used node at that moment.
17-10-2013
004 - Informàtica
Interfícies d'usuari (Sistemes d'ordinadors) -- Disseny
Servidors web
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
78 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
GutierrezSanmiguelAlfred-ETISa2011-12.pdf 5.584 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem