To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10256/8400

Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Montesinos Seguí, Emilio; Trias Mansilla, Rosalia; Bañeras Vives, Lluís; Francés Ortega, Jesús; Cabrefiga Olamendi, Jordi; Bonaterra i Carreras, Anna; Badosa Romañó, Esther
2013-10-02
Bactericides
Bacteris de l'àcid làctic
Lactic acid bacteria
Productes vegetals -- Conservació
Plant products -- Conservation
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (TECA)
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Montesinos Seguí, Emilio; Bonaterra i Carreras, Anna; Badosa Romañó, Esther; Francés Ortega, Jesús; Alemany Agulló, Jaume
Trias Mansilla, Rosalia; Bañeras Vives, Lluís; Montesinos Seguí, Emilio; Badosa Romañó, Esther
Bonaterra i Carreras, Anna; Badosa Romañó, Esther; Rezzonico, Fabio; Duffy, Brion; Montesinos Seguí, Emilio
Vilar Sanz, Ariadna; Puig Broch, Sebastià; García Lledó, Arantzazu; Trias Mansilla, Rosalia; Balaguer i Condom, Maria Dolors; Colprim Galceran, Jesús; Bañeras Vives, Lluís
 

Coordination

 

Supporters