Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10256/8400

Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Montesinos Seguí, Emilio; Trias Mansilla, Rosalia; Bañeras Vives, Lluís; Francés Ortega, Jesús; Cabrefiga Olamendi, Jordi; Bonaterra i Carreras, Anna; Badosa Romañó, Esther
02-10-2013
Bactericides
Bacteris de l'àcid làctic
Lactic acid bacteria
Productes vegetals -- Conservació
Plant products -- Conservation
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (TECA)
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Montesinos Seguí, Emilio; Bonaterra i Carreras, Anna; Badosa Romañó, Esther; Francés Ortega, Jesús; Alemany Agulló, Jaume
Trias Mansilla, Rosalia; Bañeras Vives, Lluís; Montesinos Seguí, Emilio; Badosa Romañó, Esther
Bonaterra i Carreras, Anna; Badosa Romañó, Esther; Rezzonico, Fabio; Duffy, Brion; Montesinos Seguí, Emilio
Ruiz Rueda, Olaya; Trias Mansilla, Rosalia; Garcia-Gil, L. J.; Bañeras Vives, Lluís