Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/217845

Medida de acoplamientos dipolares residuales en moléculas orgánicas
Castañar Acedo, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química; Virgili, Albert; Parella Coll, Teodor
En aquest treball es descriu la preparació i l’ús d’un gel comprimit de polimetilmetacrilat (PMMA) com a mitjà d’alineament anisotròpic necessari per a la mesura de constants d’acoplament dipolars residuals (RDCs) mitjançant espectroscopia de Resonància Magnètica Nuclear (RMN). S’ha estudiat la variació del grau d’ordre del mitjà en funció de la seva compressió axial i s’han implementat diferentes versions de l’experiment HSQC amb la intenció de determinar quins mètodes són els més idonis per a la mesura de RDCs en termes de sensibilitat, resolució i precissió. El mètode s’ha aplicat en l’estudi conformacional de l’ibuprofen.
En este trabajo se describe la preparación y el uso de un gel comprimido de polimetilmetacrilato (PMMA) como medio de alineamiento anisotrópico necesario para la medida de constantes dipolares residuales (RDCs) mediante espectroscopia de Resonancia Magnética Nuclear (RMN). Se ha estudiado la variación del grado de orden del medio con la compresión axial del mismo y se han puesto a punto diferentes versiones del experimento HSQC con la intención de determinar cuáles son los más idóneos para la medida de los RDCs en términos de sensibilidad, resolución y precisión. Se ha aplicado en la determinación estructural y conformacional del ibuprofeno.
09-2012
547 - Química orgànica
Ressonància magnètica nuclear
Macromolècules -- Anàlisi
Compostos orgànics -- Estructura
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
50 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
TFM_LauraCastañarAcedo_resum.pdf 211.3 KB PDF Resum
TFM_LauraCastañarAcedo.pdf 2.753 MB PDF Treball de màster

Mostrar el registro completo del ítem