Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/18928

Aportacions als sistemes de reconeixement de logotips en esdeveniments esportius;
Contribuition to logo recognition systems in sport even;
Aportaciones a los sistemas de reconocimiento de logotipos en eventos deportivos
Beltran Sanchidrian, Pablo
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria del Senyal i Comunicacions; Mbanya, Eugene
Reconeixement de logotips en continguts audiovisuals.
[ANGLÈS] This report presents a system to detect logotypes in sport events. It is based on the actual methods used to recognize objects, which look for patterns extracted from them. The implementation of David Lowe’s version shows a good precision and recall for this task. Additionally, a new clustering technique that speeds up the execution time thanks to the use of graphs is proposed. This improvement can be applied not only to logos but to any kind of object.
[CASTELLÀ] Esta memoria presenta un sistema para detectar logotipos en eventos deportivos. El sistema se basa en los métodos de reconocimiento de objetos actualmente utilizados que consisten en la extracción de patrones que representan al objeto y búsqueda de estos en la escena. La implementación de uno de estos sistemas propuesto por David Lowe ofrece una buena precisión y una tasa de reconocimiento aceptable. Adicionalmente, en este trabajo se propone una mejora del tiempo de ejecución que consiste en la agrupación de los patrones utilizando grafos. Esta mejora es aplicable no sólo al reconocimiento de logotipos sino al de cualquier tipo de objeto.
[CATALÀ] Aquesta memòria presenta un sistema per detectar logotips en esdeveniments esportius. El sistema es basa en els mètodes de reconeixement d’objectes utilitzats actualment que consisteixen en la extracció de patrons que representen al objecte i la cerca d'aquests a l'escena. La implementació d’un d’aquests sistemes proposat per David Lowe ofereix una bona precisió i una taxa de reconeixement acceptable. Adicionalment en aquest treball també es proposa una millora del temps d’execució que consisteix en la agrupació de patrons utilitzant grafs. Aquesta millora és aplicable no només al reconeixement de logotips sinó al de qualsevol tipus d’objecte.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria de la telecomunicació::Processament del senyal
Signal processing--Digital techniques
Digital image processing
Digital signal processing
Procesamiento de imágenes
Procesamiento digital del señal
Imatges -- Processament
Processament digital -- Tècniques digitals
S'autoritza la difusió de l'obra mitjançant la llicència Creative Commons o similar 'Reconeixement-NoComercial- SenseObraDerivada'
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem