Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/217278

Me interesa : web de notícies personal
Rodríguez Vendrell, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Soler Ruiz, Vicenç
El projecte tracta d'un portal web que té com a funció principal mostrar informació de diferents pàgines web en una sola plana web a través dels RSS. La web mostra la informació de diferents maneres: - L'usuari visitant podrà consultar aquella informació que desitgi d'entre tota la informació general de la que disposa la web. - L'usuari registrat pot personalitzar aquella informació que és del seu interès i organitzar-la al gust. Es disposa d'una part per l'administració de la web on es gestiona tota la informació general i es poden consultar informes analítics.
El proyecto trata de una portal web que tiene como función principal mostrar información de diferentes páginas web en una sola web a través de los RSS. La web muestra la información de diferentes formas: - El usuario visitante puede consultar aquella información que desee de entre toda la información general de la que dispone la web. - El usuario registrado puede personalizar aquella información que es de su interés i organizarla al gusto. Se dispone de una parte para la administración de la web donde se gestiona toda la información general y se pueden consultar informes analíticos.
The project is a website which primary function is displaying the information from different web pages into a single site through RSS. The website displays information in different ways: - The visiting user can view all the general information available in the site. - The registered user can customize the information that is of interest and organize it. The administration side of the website manages all the general information and analytical reports.
02-09-2013
004 - Informàtica
Pàgines web de notícies -- Desenvolupament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
75 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
RodriguezVendrellDavid-ETIGa2011-12.pdf 2.416 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem