Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/217275

Tenda Virtual orientada a compres per escaneig amb el telèfon mòbil
Martínez Ingelmo, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Benítez Fernández, Yolanda
CMS (Sistema Gestor de Continguts) és una tecnologia en ple auge que permet implantar solucions web d'una manera senzilla, econòmica i amb un fàcil manteniment per part dels usuaris que en fan ús. Aquest projecte és un estudi que pretén analitzar i escollir el millor CMS dirigit a comerç electrònic d'entre el ventall existent actualment al mercat, creant un document que serveixi de referent o guia a qualsevol persona interessada en implantar un sistema d'aquestes característiques. A més, es centrarà a la programació d'un component instal·lable pel CMS escollit que permeti introduir-nos a la creació d'extensions i ens formi en l'àmbit de la programació web. Aquest component el podrem afegir al CMS i permetrà realitzar compres escanejant codis amb el telèfon mòbil.
CMS (Sistema Gestor de Contenidos) es una tecnología en pleno auge que permite implantar soluciones web de una manera sencilla, económica y con un mantenimiento fácil por parte de los usuarios que la utilicen. Este proyecto es un estudio que pretende analizar y escoger el mejor CMS dirigido a comercio electrónico de entre el abanico que existe actualmente en el mercado, creando un documento que sirva de referente o GUI a cualquier persona interesada en implantar un sistema de estas características. Además, se centrará en la programación de un componente instalable para el CMS escogido que permita introducirnos en la creación de extensiones y nos forme en el ámbito de la programación web. Este componente lo podremos añadir al CMS y permitirá realizar compras escaneando códigos con el teléfono móvil.
CMS (Content Management System) is a booming technology that allows us to implement web solutions with a simple, economic and easy maintenance by users who handles it. This project is a study that aims to analyze and choose the best CMS eCommerce targets from the range available on the market, creating a document that serves as a reference/GUI to anyone interested in implementing this kind of system. In addition, we'll focus on scheduling an installable component for the chosen CMS to allow us into creating extensions and form us in the field of web programming. This component may be added to CMS and will let us to make purchases by scanning codes with mobile phone.
2013-09-02
004 - Informàtica
Software d'aplicacions -- Desenvolupament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
111 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
MartinezIngelmoSergio-ETIGa2011-12(1).pdf 2.419 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters