La Calidad televisiva : análisis comparativo de los informativos Telenotícies Vespre y Noticias Cuatro
Ferrer Ceresola, Rosa
Lacalle Zalduendo, María Rosario, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2013
Descripció: 181 p.
Resum: El treball que presentem a continuació pretén oferir una perspectiva general sobre les investigacions realitzades entorn a la qualitat televisiva per tal d'extreure una sèrie de criteris que es puguin aplicar en una anàlisi d'informatius de televisió. Per a això, presentem una panoràmica general de les investigacions que s'han dut a terme sobre qualitat televisiva i destaquem les principals valoracions del concepte "qualitat". D'aquesta manera, aplicant els criteris estudiats a la mostra seleccionada, podem extreure unes conclusions més precises sobre l'anàlisi de qualitat en els noticiaris.
Resum: El trabajo que presentamos a continuación pretende ofrecer una perspectiva general sobre las investigaciones realizadas en torno a la calidad televisiva con el fin de extraer una serie de criterios que se puedan aplicar en un análisis de informativos de televisión. Para ello, presentamos una panorámica general de las investigaciones que se han llevado a cabo sobre calidad televisiva y destacamos las principales valoraciones del concepto "calidad". De esta forma, aplicando los criterios estudiados a la muestra seleccionada, podemos extraer unas conclusiones más precisas sobre el análisis de calidad en los noticiarios.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Ciències de la Comunicació. Treballs de màster i postgrau. Màster Oficial de Recerca en Comunicació i Periodisme
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Televisió ; Control de qualitat



173 p, 3.5 MB

8 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències de la Comunicació. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir