Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/216860

Txaikovski : els concerts per a piano i orquestra : arrels, inspiracions i influències
Vilamala Blanco, Hug
Escola Superior de Música de Catalunya; Polo Pujadas, Magda, 1965-
La intenció d’aquest projecte final és donar més informació sobre els concerts de Txaikovski per a Piano i Orquestra a través d’ una contextualització socio-cultural, una recerca entorn a les inspiracions estètiques del compositor i en els concerts en particular, així com les influències que aquests van tenir per als seus contemporanis. El treball es divideix en quatre grans capítols d’ estudi i recerca històrica, així com breus anàlisis per a situar en concret les inspiracions estètiques de les que es parla. Com a repertori de concert s’ interpreta, doncs, un dels concerts en la seva totalitat: el Concert per a Piano i Orquestra No.1, Op.23 en Si bemoll menor.
La intención de este proyecto final es la de proporcionar más información sobre los conciertos de Chaikovsky para Piano y Orquestra a través de una contextualización socio-cultural, una búsqueda entorno a las inspiraciones estéticas del compositor y de los conciertos en particular, así como las influencias que estos tuvieron en sus contemporáneos. El trabajo se divide en cuatro grandes capítulos de estudio histórico, junto con breves análisis para situar en concreto las inspiraciones estéticas de las que se habla. El repertorio de concierto que se interpreta es uno de los conciertos en su totalidad: el Concierto para Piano y Orquestra No.1, Op.23 en Si bemol menor.
The aim of this final project is to provide more information about Tchaikovsky’ s piano concertos through a sociocultural contextualization, a research based on his aesthetic inspirations and his concerts in particular, as well as the influences that it had on his contemporaries. It is divided in four chapters of historical research, so as short analysis investigations to locate the aesthetic inspirations in particular. The concert selection will be one of his concertos: Piano Concerto No.1, B-flat minor, Op.23.
2013-07-23
78 - Música
Txaikovski, Piotr Ílitx, 1840-1893 -- Crítica i interpretació
Txaikovski, Piotr Ílitx, 1840-1893. Concerts, piano, orquestra
Concerts (Piano) -- Anàlisi i apreciació
Música -- Filosofia i estètica -- Rússia -- S. XIX
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/es/
84 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PF Hug Vilamala Blanco.pdf 2.080 MB PDF Projecte final

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters