Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/216671

Quimera : com sonoritzar la bogeria
Producció sonora 5.1 per a un curtmetratge
Jódar Garcia, Marc
Escola Superior de Música de Catalunya; Lozano, José
Aquest projecte consisteix en la producció sonora per a un curtmetratge. Des de la preproducció fins al disseny de so, s’analitzen i es realitzen tots els processos intermedis necessaris per arribar a tenir un producte audiovisual de qualitat i innovador. S’han desenvolupat diverses tasques: des del rodatge del curt, la composició de la banda sonora, fins a la mescla en 5.1, entre d’altres. En aquesta memòria es detalla pas a pas el procés que s’ha seguit per aconseguir el resultat que s’esperava, amb les reflexions prèvies i la investigació de les diverses opcions. L’objectiu principal és aprofundir en el camp del disseny sonor, i arribar a crear sons i efectes que impactin en l’espectador i no el deixin indiferent.
Este proyecto consiste en la producción sonora para un cortometraje. Desde la preproducción hasta el diseño sonoro, se analizan y realizan todos los procesos intermedios necesarios hasta llegar a tener un producto audiovisual de calidad e innovador. Se han desarrollado distintas tareas: desde el rodaje del corto, la composición de la banda sonora, hasta la mezcla en 5.1, entre otros. En esta memoria se detalla paso a paso el proceso que se ha seguido para conseguir el resultado esperado, con las reflexiones previas y la investigación de las distintas opciones. El objetivo principal es profundizar en el campo del diseño sonoro, y llegar a crear sonidos y efectos que impacten en el espectador y no le dejen indiferente.
This project involves the production of a short film. From pre-production to sound design, the project analyzes and performs all intermediate processes required to get a quality and innovative audiovisual product. Several tasks has been developed, from the filming of the film, the composition of the soundtrack to the mix in 5.1. Here it’s detailed step by step how it’s been done to get the result expected, with prior reflections and research of the various options. The aim is to deepen the field of sound design, and create sounds and effects that impact the viewers and not leave them indifferent.
16-07-2013
78 - Música
Cinematografia -- Efectes sonors
Curtmetratges -- Producció i direcció
Audiovisuals
Bandes sonores (Cinematografia)
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
88 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PF Marc Jódar Garcia.pdf 21.24 MB PDF Projecte final

Mostrar el registro completo del ítem