To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/18680
dc.contributor | Achaerandio Puente, María Isabel |
---|---|
dc.contributor.author | Silvestre Andreu, Guillem |
dc.contributor.author | Mirabete Garcia, Daniel |
dc.date | 2013-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/18680 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Enologia |
dc.subject | Fruit wines |
dc.subject | fruit wine |
dc.subject | kiwifruit wine |
dc.subject | pineapple wine |
dc.subject | fermentation |
dc.subject | Fruites |
dc.subject | Vi de fruites |
dc.title | Estudi i evolució de fermentacions del kiwi (Actinidia deliciosa) i la pinya (Ananas comosus) per a l'elaboració de vins de fruites |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |