Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/213718

Soberanía alimentaria y cambios en la dieta en México 1961-2009. Una primera aproximación a partir de los datos sobre consumo aparente de la FAO
Serrano Robles, Eloi; Cussó i Segura, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
15-11-2012
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Nutrició – Mèxic – Història – 1961-2009
Alimentació -- Mèxic – Història – 1961-2009
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Documento de trabajo
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica);2012_07
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
uhe2012_07.pdf 776.2 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem