Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/212661

QDIUS2 (Query Device Information Using Specific Sensors)
Santos Chamizo, Cristóbal
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Roig, Jordi (Roig Zárate)
QDius2 és una aplicació pensada per a persones amb discapacitat visual. Consisteix en realitzar una descripció verbalitzada de l’estat d’un electrodomèstic utilitzant un dispositiu mòbil amb sistema operatiu Android. L’aplicació guiarà verbalment l’usuari perquè pugui enfocar el panell de control de l’electrodomèstic amb la càmera. Es processarà la imatge obtinguda per extreure la seva informació, ja sigui en el mateix mòbil o al núvol, segons les preferències de l’usuari, i es llegirà la informació resultant. Aquest projecte està dividit en vuit memòries, una per a cada integrant del grup.
QDius2 es una aplicación pensada para personas con discapacidad visual. Consiste en realizar una descripción verbalizada del estado de un electrodoméstico utilizando un dispositivo móvil con sistema operativo Android. La aplicación guiará verbalmente al usuario para que pueda enfocar el panel de control del electrodoméstico con la cámara. Se procesará la imagen obtenida para extraer su información, ya sea en el mismo móvil o en la nube según las preferencias del usuario, y se leerá esta información resultante. Este proyecto está dividido en ocho memorias, una por cada componente del grupo.
QDius2 is a mobile application for visually impaired people. It verbally describes a home appliance’s status using a mobile device with the Android OS. The app helps the user, using a synthesized voice, to aim the device’s camera to the appliance’s control panel. This picture will be processed to extract the information, either in the device itself or in the cloud, according to the user’s preferences, and the result will be verbalized.
Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
06-2012
004 - Informàtica
Discapacitats visuals
Telèfon mòbil -- Programació
Imatges -- Processament -- Tècniques digitals
Processament de dades en temps real
Computació en núvol
Electrodomèstics
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
44 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_CristóbalSantosChamizo.pdf 728.8 KB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem