Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/212654

Plataforma e-commerce Magento, millora de la importació massiva de productes
Augé Gibert, Oriol
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Martí Escalé, Ramon; Robbins, Greg
Aquest projecte tracta de la millora de l’actual sistema d’importació que disposa Magento. Actualment per importar els productes a una botiga Magento es necessita treballar amb un fitxer csv on s’introdueix una gran quantitat de dades i requereix una gran quantitat de temps i esforç per part de l’empresa. Per millorar l’actual sistema, es proposa crear una integració entre Magento i Google Docs, fent que tots els productes que es vulguin importar s’introdueixin en un full de càlcul Google Docs i s’importin a la botiga Magento.
Este proyecto trata de la mejora del actual sistema de importación que contiene Magento. En la actualidad, para importar los productos a una tienda Magento se requiere trabajar con un fichero csv donde se introducen grandes cantidades de datos y requiere una gran cantidad de tiempo y esfuerzo por parte de la empresa. Para mejorar dicho sistema, se propone la creación de una integración entre Magento y Google Docs, haciendo que todos los productos que se desee importar se introduzcan en una hoja de cálculo Google Docs y se importen a la tienda Magento.
This project is about improving Magento's present importation system. Nowadays, to import products to a Magento store, it is necessary to work with a CSV file which contains a huge amount of data and it takes a lot of time and effort for the company. To improve the present system, it is proposed an integration between Magento and Google Docs. Thus, all products that are wished to import, will be introduced on a Google Docs calculus sheet and imported to Magento store.
02-2012
004 - Informàtica
Comerç electrònic -- Processament de dades
Inventaris -- Control -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
78 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_OriolAugeGibert_presentacio.pdf 1.721 MB PDF Presentació
PFC_OriolAugeGibert.pdf 3.025 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem