Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/212649

Optimització del procés d'arrencada d'un sistema multiprocessador
Lluelles Martínez, Hugo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Martinez Huerta, Borja
L’objectiu d’aquest projecte és el d’optimitzar l’arrencada d’un sistema encastat amb diferents elements de còmput des del punt de vista de l’estalvi de memòria, per tal de reduir el cost de la fabricació de les plaques. El que s’ha fet és aprofitar una connexió USB per a connectar la placa a un host, en aquest cas un PC, i descarregar via USB tota la informació necessària per a arrencar cadascun dels components de la placa, prescindint d’aquesta manera de les memòries no volàtils de les que depenien originalment.
El objetivo de este proyecto es el de optimizar el arranque de un sistema empotrado con diferentes elementos de cómputo desde el punto de vista del ahorro de memoria, para reducir costes en la fabricación de las placas. Lo que se ha hecho es aprovechar una conexión USB para conectar la placa a un Host, en este caso un PC, y descargar via USB toda la información necesaria para arrancar cada uno de los componentes de la placa, prescindiendo de esta manera de las memorias no volátiles de las que dependían originalmente.
The aim of this project is to optimaze the boot process with different computing elements from the point of view of memory saving to reduce the manufacturing board’s costs. What has been done is using a USB connection to connect the board to a host, in this case a PC via USB, and download all the information needed to start each of the components on the board, dispensing therefore the nonvolatile memories which originally depended on.
2012-02
004 - Informàtica
Sistemes incrustats (Informàtica)
Multiprocessadors
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
68 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_HugoLluellesMartinez.pdf 4.341 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters