Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/22501

Mòdul d'autenticació SAML2 per a Dokuwiki
Gil Gil, Fernando
Universitat Oberta de Catalunya
En el projecte s'elabora un mòdul que permet l'autenticació federada de wikis amb un proveïdor d'identitat SAML 2.0. L'aplicació utilitzada per la gestió de les wikis és Dokuwiki i la llibreria utilitzada per aconseguir wikis federades en el protocol SAML 2.0 és simpleSAMLphp. El mòdul permet integrar Dokuwiki i simpleSAMLphp de manera que els usuaris no s'autentiquen en Dokuwiki sinò en el proveïdor d'identitat (IdP). El protocol SAML2 és un mètode d'autenticació Single Sign-On en què Dokuwiki demana autenticació al proveïdor d'identitat (IdP) mitjançant un proveïdor de servei (SP), que també està integrat en simpleSAMLphp. El mòdul es prova en tres situacions: I) El proveïdor d'identitat és extern, Feide OpenIdP. II) El proveïdor d'identitat és local i la font d'autenticació és estàtica. III) El proveïdor d'identitat és local i la font d'autenticació és un servidor OpenLDAP.
En el proyecto se elabora un módulo que permite la autenticación federada de wikis con un proveedor de identidad SAML 2.0. La aplicación utilizada para la gestión de las wikis es Dokuwiki y la librería utilizada para conseguir wikis federadas en el protocolo SAML 2.0 es simpleSAMLphp. El módulo permite integrar Dokuwiki y simpleSAMLphp de manera que los usuarios no se autentican en Dokuwiki sino en el proveedor de identidad (IdP). El protocolo SAML2 es un método de autenticación Single Sign-On en que Dokuwiki pide autenticación al proveedor de identidad (IdP) mediante un proveedor de servicio (SP), que también está integrado en simpleSAMLphp. El módulo se prueba en tres situaciones: I) El proveedor de identidad es externo, Feide OpenIdP. II) El proveedor de identidad local y la fuente de autenticación es estática. III) El proveedor de identidad local y la fuente de autenticación es un servidor OpenLDAP.
This project develops a module that allows federated authentication in wikis with SAML 2.0 identity provider. The application used for managing wikis is Dokuwiki and the library used for SAML 2.0 federated wikis protocol is simpleSAMLphp.
19-06-2013
Dokuwiki
simplesamlphp
Dokuwiki
Dokuwiki
simplesamlphp
simplesamlphp
Wikis (Computer science)
Wikis (Informàtica) -- TFC
Wikis (Informática) -- TFC
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Master thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem