To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/18950

Grape phenolic infusion into solid foods:studies on mass transfer and antioxidant capacity
Ferrando, Montserrat; Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Phenols.
-Indústria agroalimentària--Investigació
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Conference Object
Elsevier
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Achaerandio Puente, María Isabel; Rózek, Aleksandra; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
López Bonillo, Francisco; Achaerandio Puente, María Isabel; Ferrando, Montserrat; Güell, Carme; Labbé, Mariela; Lira, E.; Pandolfi, E.; Pashova, V.; Salazar González, Fernando Noé
Lira, E; Pandolfini, Enzo; Güell, Carme; Medina, Francesc; López, Francisco; Achaerandio Puente, María Isabel
 

Coordination

 

Supporters