To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/18886

Actividad antioxidante de los pétalos de flores comestibles
Carazo Gómez, Núria; López Pérez, Dolores
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Floricultura
Cooking (Flowers)
Flors tallades -- Indústria i comerç
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Carazo Gómez, Núria; López Pérez, Dolores; Rodrigo Hernández, Maria Carmen; Brunet, Georgina; Cáceres, Rafaela; Marfà Pagès, Oriol
Carazo Gómez, Núria; López Pérez, Dolores; Mancilla, Susana; Martínez, Ana; Cáceres, Rafaela; Marfà Pagès, Oriol
López Pérez, Dolores; Carazo Gómez, Núria; Rodrigo Hernández, Maria Carmen; Fabra, M.
El Bakali, Mohamed Adessamad; Garcia Figueres, Francesc; Monton, Carmina; Valero Baya, Jordi; López Pérez, Dolores; Carazo Gómez, Núria; Ornat Longarón, Cèsar; Sorribas Royo, Francisco Javier
López Pérez, Dolores; Carazo Gómez, Núria; Rodrigo, Mari Carmen; Fabra, M.; Planes, Antoni
 

Coordination

 

Supporters