Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/34389

Buy-and-Hold Strategies and Comonotonic Approximations
Marín Solano, Jesús; Roch, Oriol; Dhaene, Jan; Ribas Marí, Carme; Bosch Príncep, Manuela; Vanduffel, Steven
Universitat de Barcelona
[cat] En aquest article estudiem estratègies “comprar i mantenir” per a problemes d’optimitzar la riquesa final en un context multi-període. Com que la riquesa final és una suma de variables aleatòries dependents, on cadascuna d’aquestes correspon a una quantitat de capital que s’ha invertit en un actiu particular en una data determinada, en primer lloc considerem aproximacions que redueixen l’aleatorietat multivariant al cas univariant. A continuació, aquestes aproximacions es fan servir per determinar les estratègies “comprar i mantenir” que optimitzen, per a un nivell de probabilitat donat, el VaR i el CLTE de la funció de distribució de la riquesa final. Aquest article complementa el treball de Dhaene et al. (2005), on es van considerar estratègies de reequilibri constant.
[eng] We investigate optimal buy-and-hold strategies for terminal wealth problems in a multi-period framework. As terminal wealth is a sum of dependent random variables, each of these variables corresponding to an amount of capital that has been invested in a particular asset at a particular date, we first consider approximations that reduce the multivariate randomness to univariate randomness. Next, these approximations are used to determine buy-and-hold strategies that optimize, for a given probability level, the Value at Risk and the Conditional Left Tail Expectation of the distribution function of final wealth. This paper complements Dhaene et al. (2005), where the case of continuous rebalancing is considered.
Riquesa
Beneficis
Rendibilitat
Distribució (Teoria econòmica)
Equilibri (Economia)
Wealth
Profit
Rate of return
Distribution (Economic theory)
Equilibrium (Economics)
cc-by-nc-nd, (c) Marín Solano et al., 2009
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
Documento de trabajo
Universitat de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Marín Solano, Jesús; Roch, Oriol; Dhaene, Jan; Ribas Marí, Carme; Bosch Príncep, Manuela; Vanduffel, Steven
Jori, Mar; Bosch Príncep, Manuela; Morillo, Isabel; Ribas Marí, Carme
Roch, Oriol; Bosch Príncep, Manuela; Morillo, Isabel; Vilalta de Miguel, Daniel
Roch, Oriol; Bosch Príncep, Manuela; Morillo, Isabel; Vilalta de Miguel, Daniel