Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/17694

Projecte de millora de l’evacuació de l’estació ’la Pau’ de la línia 4 del metro de Barcelona
Osuna Pacha, Noemí
Arandes Renú, Ramon
[CATALÀ] El “Projecte de millora de l’evacuació de l’estació “La Pau” de la línia 4 del metro de Barcelona té per objecte l’anàlisi de la situació actual de l’evacuació de l’estació La Pau de la línia 4 i comprovar que compleix amb les “Normes tècniques sobre seguretat contra incendis a la xarxa ferroviària soterrada a Catalunya”, sense entrar en conflicte amb el “Codi Tècnic de l’Edificació” (CTE). En cas de no complir amb els temps i altres requeriments exigits per a una correcta evacuació en cas d’emergència, es plantegen alternatives funcionals i d’evacuació. Això es tradueix finalment, en projectar a l’estació àmbit del projecte, sortides d’emergència en l’extrem de cada andana.
[ANGLÈS] [This project] aims to analyze the current situation of the evacuation at La Pau station of line 4 and check that it meets the “Standards for fire safety in underground rail network in Catalonia", without conflict with the “Technical Building Code” (CTE). In case of failure with the times required and other requirements for proper disposal in an emergency evacuation, others functional alternatives and evacuation arise. This is translates in design in the station project area an emergency exits, at the end of each platform.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil
Subway stations--Safety measures
Underground construction
Streets
Metro--Estacions--Mesures de seguretat
Construcció subterrània
Carrers
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem