Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/17584

Estratègies per reduir la variabilitat en el pes de productes envasats fent servir tremuges intermèdies
Márquez Tella, Sergi
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d’Estadística i Investigació Operativa; Grima Cintas, Pedro
El treball exposa diferents estratègies per a utilitzar en els procesos d'envasatge que utilitzen tremuges intermèdies per tal de reduir la variabilitat del pes dels envasos. S'analitzen aleshores diferents casos de processos que envasen diferents tipus de productes.. La variabilitat en el pes final dels productes envasats es pot disminuir utilitzant tremuges intermèdies. El projecte consistirà es estudiar quina es la millor estratègia en funció de les característiques del producte a envasar
Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística matemàtica
Experimental design
Procés
Tremuja
Envasatge
Disseny d'experiments
Classificació AMS::62 Statistics::62K Design of experiments
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem