Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/17583
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Estadística i Investigació Operativa |
---|---|
dc.contributor | Zamora, Raúl |
dc.contributor | Clèries, Ramon |
dc.contributor | Langohr, Klaus |
dc.contributor.author | Jiménez Díaz, Carolina |
dc.date | 2012-11 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/17583 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística matemàtica |
dc.subject | Survival analysis (Biometry) |
dc.subject | Flavonoids |
dc.subject | Lignans |
dc.subject | Cox |
dc.subject | Riscos Competitius |
dc.subject | Anàlisi de supervivència (Biometria) |
dc.subject | Classificació AMS::62 Statistics::62N Survival analysis and censored data |
dc.title | Associació entre la ingesta de flavonoids i lignans amb la mortalitat: Comparació entre el Model de Cox i el Model de Riscos Competitius |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |