To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/17583
Title:
|
Associació entre la ingesta de flavonoids i lignans amb la mortalitat: Comparació entre el Model de Cox i el Model de Riscos Competitius
|
Author:
|
Jiménez Díaz, Carolina
|
Other authors:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Estadística i Investigació Operativa; Zamora, Raúl; Clèries, Ramon; Langohr, Klaus |
Subject(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística matemàtica -Survival analysis (Biometry) -Flavonoids -Lignans -Cox -Riscos Competitius -Anàlisi de supervivència (Biometria) -Classificació AMS::62 Statistics::62N Survival analysis and censored data |
Rights:
|
|
Document type:
|
Research/Master Thesis |
Published by:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Share:
|
|
Show full item record