Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/17551

Ampliació del CAP Lluís Sayé i urbanització dels Jardins de Torres i Clavé
Molist López, Elisabet
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Projectes Arquitectònics; Perxas del Cerro, Xavier; Noguerol Díez, Bárbara
El projecte consisteix en l’ampliació del CAP Lluís Sayé (C/ Torres i Amat núm.8-10), l’antic Dispensari Central Antituberculós de Barcelona projectat pel GATCPAC l’any 1936. Amb l’ampliació es reorganitzarà l’actual CAP, alliberant-lo de programa i d’ús intensiu de l’històric edifici. També es crea una àrea d’urgències i de presa de mostres que pugui funcionar independent de la resta del centre. S’estira la preexistència, ja que es considera que és un edifici inacabat, respectant els elements característics del projecte original. La urbanització dels Jardins de Torres i Clavé és planteja amb la idea de que la plaça neix del Projecte del Liceu al Seminari, i de que ha de formar part d’aquest recorregut peatonal, i del rosari de places que creuen el dens Raval.
Àrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Tipologies d'edificis
Hospitals
Hospitals -- Arquitectura
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem