Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/18083

Modelado matemático del comportamiento reológico de soluciones de café a temperaturas próximas a la congelación
Moreno, F. L.; Ruiz, Y.; Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Begudes
Coffee--Research
Cafè -- Anàlisi sensorial
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Sánchez, J.; Ruiz, Y.; Raventós Santamaria, Mercè; Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard
Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Ruiz, Y.; Sánchez, J
Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Ruiz, Y.
Sánchez, J.; Ruiz, Y.; Hernández Yáñez, Eduard; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè
Pazmiño, Natalie Valeria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Gulfo, Rafael; Robles, C.; Moreno, F.L.; Ruiz, Y.