Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/207064

Redes neuronales multimodelo aplicadas al control de sistemas
Torrubia Caravaca, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Ibeas Hernández, Asier
En este proyecto se plantea un nuevo modelo de red neuronal llamado multimodelo. Si en un modelo convencional de red neuronal obtenemos la salida a partir de una serie de parámetros, en un sistema multimodelo recalculamos la salida a partir de los mismos valores de entrada, pero variando los parámetros. Con esto se consigue una mayor muestra de salidas, que permiten decidir cuales son los parámetros más acertados (los que devuelven una salida más cercana a la salida deseada del sistema de control). Para llevar a cabo este proyecto se ha hecho uso de Matlab 7.3 (R2006b).
En aquest projecte es planteja un nou model de xarxa neurals anomenat multimodel. Si en un model convencional de xarxa neural obtenim la sortida a partir d'una sèrie de paràmetres, en un sistema multimodel recalculem la sortida a partir dels mateixos valors d'entrada, però variant els paràmetres. Amb això s'aconsegueix una major mostra de sortides, que permeten decidir quins són els paràmetres més encertats (els que tornen una sortida més propera a la sortida desitjada del sistema de control). Per dur a terme aquest projecte s'ha fet servir Matlab 7.3 (R2006b).
2013-02-19
004 - Informàtica
Xarxes neurals (Informàtica) -- Aplicacions
Control de processos -- Automatització
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
79 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TorrubiaCaravacaSergioR-ETISa2009-10.pdf 904.9 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters