Metodología para la resolución de problemas de optimización
Gutiérrez González, Airam Luis
Narciso Farias, Mercedes Elizabeth, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 81 p.
Resum: El presente proyecto tiene como objetivo evaluar una metodología para la resolución de problemas de optimización. Para ello se utiliza el formalismo de modelado de Redes de Petri Coloreadas para representar un Sistema de Eventos Discretos, que describirá el problema de optimización a resolver. El caso de estudio a optimizar en este proyecto se conoce como Tiempo de Tránsito de Pasajeros, y se define como el tiempo que tarda un pasajero con escalas en recorrer el trayecto que va desde la puerta de embarque de llegada hasta la puerta de embarque de salida asignada.
Resum: El present projecte té com a objectiu avaluar una metodologia per a la resolució de problemes d'optimització. Amb aquesta finalitat es fa servir el formalisme de modelat d'esdeveniments de Xarxes de Petri Acolorides per tal de representar un Sistema d'Esdeveniments Discrets, que descriurà el problema d'optimització a resoldre. El cas d'estudi a optimitzar es coneix com a Temps de Trànsit de Passatgers, i es defineix com el temps que triga un passatger amb escales a recórrer el trajecte que va des de la porta d'embarcament d'arribada fins a la porta d'embarcament de sortida assignada.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Optimització combinatòria ; Processament de dades



81 p, 833.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-25, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir