Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/206903

Módulo de gestión de proyectos para Microsoft Dynamics CRM
Beltrán Álvarez, Francisco José
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Verge, Xavier
El projecte consistirà en instal·lar Microsoft CRM 3.0 en un servidor amb Wndows Server 2003, configurar l'aplicació (establir permisos, introduir la informació de l'empresa...), parametritzar-la (modificacions que es realitzen dintre del propi CRM per tal d'adaptar-lo al negoci com ara crear camps, taules, relacions, vistes...) i desenvolupar nova funcionalitat (callout). A més Microsoft CRM estarà integrat amb Microsoft Office Outlook.
El proyecto consistirá en instalar Microsoft CRM 3.0 en un servidor con Windows Server 2003, configurar la aplicación (establecer permisos, introducir la información de la empresa...), parametrizarlo (modificaciones que se realizan dentro del propio CRM para adaptarlo al negocio como crear campos, tablas, relaciones, vistas...) y desarrollar nueva funcionalidad (callout). Además Microsoft CRM estará integrado con Microsoft Office Outlook.
15-02-2013
004 - Informàtica
Gestió de projectes -- Automatització
Relacions amb els clients -- Direcció i administració -- Automatització
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
67 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
BeltranAlvarezFranciscoJoseR-ETIGa2009-10.pdf 2.327 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem