Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/206900

Publicidadentucoche
Mauri Manchado, Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Clarisó Viladrosa, Robert
L’objectiu d’aquest projecte és crear una aplicació web que permeti gestionar la publicitat mòbil en vehicles particulars. Aquesta aplicació permetrà, a través d’un modern i intuïtiu disseny, que les persones que disposin de vehicle el puguin utilitzar com a finestra publicitària. D’altre banda les empreses que necessitin donar a conèixer el seu producte o servei podran utilitzar els vehicles registrats, per captar l’atenció de futurs clients.
El objetivo de este proyecto es crear una aplicación web que permita gestionar la publicidad móvil en vehículos particulares. Esta aplicación permitirá, a través de un moderno e intuitivo diseño, que las personas que disponen de vehículo lo puedan utilizar como ventana publicitaria. Por otra parte, las empresas que necesiten dar a conocer su producto o servicio podrán utilizar los vehículos registrados para captar la atención de futuros clientes.
15-02-2013
004 - Informàtica
Pàgines web -- Disseny
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
108 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
MauriManchadoCarlesR-ETISa2009-10.pdf 1.459 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem