Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/206895

Catalogació i millora de vendes d'una llibreria
Garcia Padilla, Josep Ma.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Gil, Jaume
En aquest projecte s’ha desenvolupat un entorn web per la gestió de productes a la Llibreria Roca de Manresa que permet la venda en línia, a més d’un entorn on els possibles clients poden consultar tot el catàleg d’ofertes que ofereix l’empresa. Així la botiga, a més de poder controlar els seus productes de forma més eficient, els podrà servir a molta més gent un cop l’entorn estigui preparat.
En este proyecto se ha desarrollado un entorno web para la gestión de productos en la Librería Roca de Manresa que permite la venta en línea, ademas de un entorno donde los posibles clientes pueden concultar todo el catálogo de ofertas que ofrece la empresa. Así la tienda, además de poder controlar sus productos de forma más eficiente, los podrá servir a mucha más gente una vez el entorno esté preparado.
2013-02-15
004 - Informàtica
Llibreries -- Automatització
Comerç electrònic -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
58 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
GarciaPadillaJosepMariaR-ETISa2009-10.pdf 1.874 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters