Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/17180

Construcció de l’estadi i circuïts de biatló al pla de les Forques (Cerdanya)
Ganyet Casellas, Xavier
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada III; Encinas Bachiller, Andrés Marcos
[ANGLÈS] Biathlon is an olympic sport that consist on cross county ski races combined with shots on targets placed in a shooting range. The study is a building project for competition ski trails and the stadium, where spectators can follow the shooting range competition. The project is situated in Pla de les Forques, at the municipality of Fontanals de Cerdanya. The design must accomplish the rules of International Biathlon Union (IBU), and respect the enviromental regulations. There are specifications about snow making and budgeting the facilities costs.
[CATALÀ] El biatló és un esport olímpic consistent en curses d’esquí nòrdic combinades amb tirs sobre dianes emplaçades en un estadi. El projecte és un projecte constructiu del conjunt de circuits de competició i de l’estadi, en el qual els espectadors poden contemplar el camp de tir. S’ha situat al pla de les Forques, al municipi de Fontanals de Cerdanya. El compliment estricte de la reglamentació de la federació Internacional Biathlon Union (IBU) i el respecte a les condicions ambientals del medi natural acoten el disseny de les pistes d’esquí i l’adecuació de l’estadi. S’apunten també les condicions per fabricar neu artificial i avaluar el cost global de la instal·lació.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil
Ski resorts--Design and construction
Stadiums--Design and construction
Estacions d'esquí--Projectes i construcció
Estadis esportius--Projectes i construcció
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem