To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/17155
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Muñoz Martin, Sergi |
dc.date | 2012-09 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/17155 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Potatoes -- Biotechnology |
dc.subject | Starch -- Thermal properties |
dc.subject | Patates -- Biotecnologia |
dc.subject | Midó – Propietats tèrmiques |
dc.title | Efecto del tratamiento térmico sobre diferentes parámetros de calidad de la patata (Solanum tuberosum): textura y almidón |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |
dc.description.abstract |