Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/206523

Portal web per la gestió i recuperació de residus d'una PIME
Piedrafita Campabadal, Toni
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Soler Ruiz, Vicenç
Aquest projecte tracta de fer un portal web vistós i amigable per a una empresa gestora de residus de nom Distiller S.A. L’empresa està a punt d’expandir-se pel territori nacional i vol començar a captar nous mercats. Amb aquesta intenció s’ha realitzat un projecte que diferencia ben clarament el que vol el client: una part pública i una part privada o administrable. La part pública conté suficient informació per a que qualsevol visitant estigui al dia respecte a l’activitat de l’empresa. La part privada és accessible per a tot usuari que es vulgui registrar i vol solucionar el problema de poc contacte amb el Client i agilitzar la forma de comunicar-se entre departaments.
Este proyecto trata de hacer un portal web vistoso y amigable para una empresa gestora de residuos llamada Distiller S.A. La empresa está a punto de expandirse por el territorio nacional y quiere empezar a captar nuevos mercados. Con esta intención se ha realizado un proyecto que diferencia claramente lo que quiere el cliente: una parte pública y una `privada o administrable. La parte pública contiene suficiente información para que cualquier visitante esté al día respecto a la actividad de la empresa. La parte privada es accesible para todo usuario que se quiera registrar y quiere solucionar el problema de poco contacto con el Cliente, y agilizar la forma de comunicarse entre departamentos.
08-02-2013
004 - Informàtica
Relacions amb els clients -- Direcció i administració -- Automatització
Empreses petites i mitjanes -- Direcció i administració -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
75 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PiedrafitaCampabadalAntoniR-ETIGa2009-10.pdf 1.212 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem