Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/17036

Reforma i canvi d'ús del Mas de les Valls
Cortada Elvira, Marta; Cura Rosich, Ada
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica II; Badia Serrahima, Ramon
El treball consisteix en l’aixecament de plànols i canvi d’ús del Mas de les Valls, situat a Artés. Per tal d’entendre millor l’essència de l’edifici se n’ha estudiat l’entorn i la història que amaga. S’han aixecat curosament els plànols i s’ha reformat per tal de convertir-la en casa rural. Aquesta reforma consisteix en la redistribució de les estances, l’ampliació de les obertures, les restauracions de diferents elements de l’edifici i el traçat de les instal·lacions, sempre de manera responsable amb el medi. Els forjats s’han calculat novament, per tal de garantir la seguretat dels seus ocupants. S’aporta un recull de detalls de les diferents solucions constructives a executar.
Àrees temàtiques de la UPC::Edificació::Rehabilitació d'edificis
Housing rehabilitation
Building fittings
Rehabilitació de l'habitatge -- Catalunya
Edificis -- Instal·lacions
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem