To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/19043

Localització indoor a través de dispositius Android
Sánchez Muelas, Pilar
Universitat Oberta de Catalunya
Durant el projecte s'ha planificat i dut a terme la creació i verificació d'un APP que simula una aplicació comercial senzilla. S'ha seleccionat una localització, el centre comercial l'Illa Diagonal, s'ha calibrat seguint les instruccions de WiFiSLAM, s'ha creat un APP que integra la visualització de la posició sobre plànol basada en el SDK de WiFiSLAM amb funcions de càlcul de distàncies i s'han fet proves per acotar la fiabilitat de la solució, la seva exactitud i la seva precisió.
Along the project it has been planned and implemented the creation and testing of an APP that simulates a simple commercial application. A location has been selected, the Commercial Centre Illa Diagonal, it has been calibrated following the indications of WiFiSLAM, an APP has been created which integrates the visualization of the local position on top a map based on WiFiSLAM's SDK and which includes features like the calculation of distances, and the solution has been tested to narrow its reliability, its precision and exactitude.
Durante el proyecto se ha planificado y se ha llevado a cabo la creación y verificación de una APP que simula una aplicación comercial sencilla. Se ha seleccionado una localización, el centro comercial l'Illa Diagonal, se ha calibrado siguiendo las instrucciones de WiFiSLAM, se ha creado una APP que integra la visualización de la posición sobre el plano basada en el SDK de WiFiSLAM con las funciones de cálculo de distancias y se han hecho pruebas para acotar la fiabilidad de la solución, la exactitud y su precisión.
2013-01-30
WiFiSLAM
Android
sistemes d'informació geogràfica
WiFiSLAM
WiFiSLAM
Android
Android
sistemas de información geográfica
geographic information systems
Application software -- Development -- TFC
Programari d'aplicació -- Desenvolupament -- TFC
Software de aplicación -- Desarrollo -- TFC
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters