Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/17268
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Resistència de Materials i Estructures a l'Enginyeria |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. LITEM - Laboratori per a la Innovació Tecnològica d'Estructures i Materials |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. GIOPACT - Grup de Recerca d'Igualtat d'Oportunitats per a l'Arquitectura, la Ciència i la Tecnologia |
dc.contributor.author | Gil Espert, Lluís |
dc.contributor.author | Salán Ballesteros, Maria Núria |
dc.date | 2012-01 |
dc.identifier.citation | Gil, L.; Salán, N. "Informe de valoració de les obres realitzades a l’edifici del c/ Sant Joan de la Salle 2-4 de Barcelona per a la seva transformació en restaurant de la marca Burger King". 2012. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/17268 |
dc.language.iso | cat |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Edificació::Gestió d'obres |
dc.subject | Buildings - Repair and reconstruction |
dc.subject | Edificis -- Remodelació |
dc.title | Informe de valoració de les obres realitzades a l’edifici del c/ Sant Joan de la Salle 2-4 de Barcelona per a la seva transformació en restaurant de la marca Burger King |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.description.abstract |