Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/16696

Regeneració de l'espai públic : nova centralitat a Valldoreix
Farell Rodríguez, Albert
El projecte és una regeneració dels voltants de la plaça de l’estació a Valldoreix. Consisteix en una xarxa d’intervencions puntuals que reformulen la mobilitat, donen continuïtat als programes actuals existents, i milloren les infraestructures i la qualitat ambiental dels espais. El desenvolupament del conjunt està molt lligat a la situació del nostre context actual, tant econòmic, social i medi ambiental, però que posa en qüestió el lloc i la posició de programes actuals i planejats, fent que l’estratègia d’actuació hagi de ser global per a tot el municipi i apostant per l’autosuficiència. Amb una baixa inversió inicial, mitjançant operacions mínimes de fàcil construcció, es fa que s’activi i es millori el barri. Per exemple, amb estructures de lloguer temporal que permeten la prova-error, programes que tinguin un retorn econòmic, o elements prefabricats i de fàcil muntatge. També es pren la consciència d’aprofitar al màxim les preexistències, afegint, transformant i utilitzant-les el màxim possible.
Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme
urbanization
Espais urbans -- Aspectes ambientals
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Méndez Rodríguez, Sergi; Farell Rodríguez, Albert