An Instrumental analysis of the European Union's capability to act in conflict response
Miralles Solé, Débora, 1972-

Publicació: Institut Universitari d'Estudis Europeus 2003
Descripció: 87 p.
Resum: Since its origins, the European Union has striven to be an actor on the International scene and a place in conflict Management. Yet the EU's lack of activity cannot be justified by a mere lack of capacities. The EU counts with numerous political, economic, and, since 2003, civil and military instruments that should allow it to precede a comprehensive conflict response. This publication consists of a description of these instruments and an analysis of the final use that the Union makes of them in the different stages of a conflict. Examples will show us the EU's main weakness in providing a comprehensive and timely response when a conflict breaks out.
Resum: Des dels seus orígens, la Unió Europea s'ha esforçat per ser un actor en l'escena internacional i un lloc en el maneig de conflictes. No obstant això, la manca de la UE de gestió no pot ser justificat per una simple falta de capacitats. Els comptes de la UE amb nombrosos instruments polítics, econòmics, i, des de 2003, civils i militars s que han de permetre que procedeixen a una resposta integral conflicte. Aquesta publicació consta d'una descripció d'aquests instruments i una anàlisi de la utilització final que la Unió fa d'ells, en les diferents etapes d'un conflicte. Alguns exemples ens mostren la debilitat principal de la UE per oferir una resposta integral i oportuna quan un conflicte esclata.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Observatori de Política Exterior Europea. Llibres
Col·lecció: Quaderns de treball ; 42
Document: Llibre
Matèria: Resolució de conflictes (Dret) ; Unió Europea ; Unio Europea ; Relacions Exteriors



87 p, 932.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir